Завантаження ...
banner
banner

126 тисяч гривень з бюджету Ніжина – на програму гендерної рівності?

Міська програма гендерної рівності... Чули про таку? А вона, між іншим, діє в Ніжині не перший рік. І сума фінансових потреб по цій програмі на наступний, 2021 рік, суттєво зросла. Про це стало відомо

міська програма, гендерна рівність, комісія, сума коштів

Міська програма гендерної рівності... Чули про таку? А вона, між іншим, діє в Ніжині не перший рік. І сума фінансових потреб по цій програмі на наступний, 2021 рік, суттєво зросла. 

Про це стало відомо вчора, 1 грудня, на засіданні комісії з питань бюджету. Повідомляє mynizhyn.com

У чому суть програми? Як зазначила начальник фінансового відділу Л. Писаренко, сюди 
входить популяризація сімейних цінностей, створення ефективної системи з запобігання та протидії домашньому насильству, тут же – підтримка багатодітних сімей, запобігання торгівлі людьми... Тобто роз'яснювальна робота і проведення заходів. Один із таких заходів  – "Жінка року", але, як відомо, в цьому році його не проводили.

"Заходи по цій програмі розписані на 20 сторінок,– зауважили присутні.  

Цікавим є те, що у минулому році на цю програму з міського бюджету було виділено 5 тисяч грн, витрачено 3 тисячі, а на наступний рік просять аж 126 тисяч

Розробник програмиВідділ у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Членів бюджетної комісії здивувала затребувана сума. "Будемо враховувати при розподілі коштів. На перспективу – 5 тисяч", – зазначили депутати. – Потрібно реально оцінювати свої потреби". 

Валентина Пильник
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: