Завантаження ...
banner

У Ніжині поліція шукає свідків ДТП, у якій постаждала 71-річна жінка

Слідчим відділенням Ніжинського відділу поліції розслідуються обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 28 листопада по вул. Шевченка м. Ніжина. Повідомляє Ніжин Поліція

поліція, ДТП, свідки

Слідчим відділенням Ніжинського відділу поліції  розслідуються обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 28 листопада по вул. Шевченка м. Ніжина.

Повідомляє Ніжин Поліція.

Близько 16:50 водій автомобіля «Mitsubishi Carisma», який рухався у напрямку залізничного вокзалу міста, неподалік ринку «Афганець» скоїв наїзд на жінку пішохода, яка переходила дорогу. В результаті 71 - річна потерпіла отримала тяжкі переломи та наразі проходить лікування.

Для встановлення важливих деталей дорожньо-транспортної пригоди: швидкість руху автомобіля, визначення точного місця, де пішохід перетинала проїжджу частину, факт застосування водієм гальмування і т.д., а значить і об’єктивного досудового слідства у даному кримінальному провадженні - поліції не вистачає показань свідків/очевидців події.

Просимо всіх, хто 28 листопада перебував неподалік місця скоєння ДТП по вул. Шевченка м. Ніжина та бачив як все сталося – негайно повідомити про це слідчого за номером телефону 📞068-194-94-42 (Микола Чабала), або на номер «102», чи безпосередньо звернувшись до Ніжинського відділу поліції.

Не залишайтеся осторонь! Важлива кожна деталь!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: