Завантаження ...
banner
banner

120-річчя з Дня народження Катерини Білокур: у ніжинському дитсадку згадали народну художницю

Учора, 7 грудня, Катерині Білокур, славетній художниці виповнилося б 120 років. День Катерини яскраво відзначатиме Богданівка, колись непримітне село, а нині - знане на всій землі. Святкуватиме вся Україна і радітиме, що мала таку славетну доньку, картини якої залишаються коштовним діамантом і неперевершеним досягненням для нинішніх і прийдешніх поколінь.

Довготривалий соціальний проект з виховних та національно-патріотичних заходів “МИСТЕЦТВО, ЗІТКАНЕ З ЛЮБОВІ» АБО «І ПЕНЗЛЕМ ЧАРІВНИМ, І СЛОВОМ ВИСОКИМ СВІТ ПОДИВУВАЛА…» дійшов до своєї логічної вершини …

Учора в ЗДО №13 "Берізка" пройшов незабутній, неповторний Катеринин День – Тематичний День, присвячений народній художниці.

Приторкнулись ми в колі однодумців, дітей всіх вікових груп, батьківської родини, прихильників безсмертного таланту народної художниці Катерини Білокур, до її творчого доробку, пройшлися сторінками нелегкої біографії, зболілися душею, страждали разом з нею, зіркою, якій світити доти, допоки сходить сонце над Україною.

Ми вели і продовжуємо вести нашу малечу разом з батьківською родиною, мистецькою елітою, в рамках соціального довготривалого проекту, крок за кроком до розуміння сакрального - ми патріоти, ми українці. І в цьому є сутність нашого життя - виховання справжніх громадян, що розуміються і шанують, вивчають і досліджують українське мистецтво і щиро пишаються ним.

Директор ЗДО №13 Наталя Примушко

ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13  ЗДО №13 Берізка, Катерина Білокур, тематичний день, патріоти ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13 ЗДО №13
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: