Завантаження ...
banner
banner

Свавілля у Ніжині: хто систематично засмічує місто. Фото

Черговий "виворіт" у Ніжині зафіксовано по центральній вулиці Воздвиженська. Вже кілька днів поспіль в урну для дрібного сміття біля зупинки автобусу, що знаходиться поблизу гуртожитку НДУ,

сміття, урна, побутові відходи, порушення

Черговий "виворіт" у Ніжині зафіксовано по центральній вулиці Воздвиженська. Вже кілька днів поспіль в урну для дрібного сміття біля зупинки автобусу, що знаходиться поблизу гуртожитку НДУ, якась погана людина регулярно викидає свої побутові відходи з квартири, будинку чи кімнати у гуртожитку. Про це пише у мережі Фейсбук ‎Komunalne Pidpryemstvo Vukg‎:

Пахощі з того пакету привертають увагу місцевих собак, які у пошуках чогось їстівного витягують величезний сміттєвий пакет з урни та просто розривають його. В результаті кожного ранку мешканці спостерігають картини, що на світлинах.

Маємо грубі порушення Правил благоустрою Ніжина та Правил викидання сміття, що так красномовно сигналізують з зупинки автобусу, біля тієї горезвісної урни.

Що особливо вражає і шокує, у вчинках цієї особи, це те, що повноцінний майданчик для збору ТПВ знаходиться від тієї зупинки буквально в декількох метрах біля музичної школи.

"Шановні мешканці!, – пише  Komunalne Pidpryemstvo Vukg. – Можливо хтось бачив такі вчинення порушень чи знає цю особу або де вона мешкає. Допоможіть, будь ласка, встановити порушника та притягнути його до відповідальності!

Анонімність гарантуємо!"

сміття, урна, побутові відходи, порушення
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: