Завантаження ...
banner

На Чернігівщині затримали чоловіка, який вбив червонокнижну лосиху

Сьогодні співробітники Бобровицького відділення поліції затримали у лісі чоловіка, який вже обвалював та фасував м’ясо вбитої тварини. Наразі з підозрюваним проводяться слідчі дії. Щойно поліції

ліс, браконьєр, поліція, затримання

Сьогодні співробітники Бобровицького відділення поліції затримали у лісі чоловіка, який вже обвалював та фасував м’ясо вбитої тварини. Наразі з підозрюваним проводяться слідчі дії.

Повідомляє Поліція Чернігівської області.

Щойно поліції стало відомо про вбивство лося, на місце події виїхали слідчо-оперативна група, дільничний офіцер поліції, оперативники, співробітник дозвільної системи та керівництво Бобровицького відділення поліції.
 
Як встановили правоохоронці, тварину вбив киянин, який приїхав у гості до батьків на Бобровиччину. Раніше чоловік проблем із законом не мав. Утім, він добре підготувався до полювання: взяв мікроавтобус, дві рушниці та ножі для обвалювання м’яса.

До огляду місця події був залучений ветеринар. Він відзначив, що тварині було 3-4 роки, її вага досягла 300 кілограмів.

М’ясо тварини, зброя та інші речові докази скоєння злочину вилучені та направлені на проведення експертизи.

Слідчі відкрили провадження за частиною 1 статті 248 Кримінального кодексу України – незаконне полювання, що карається штрафом до 51 тисячі гривень, громадськими роботами або обмеженням волі на строк до трьох років.

ліс, браконьєр, поліція, затримання

ліс, браконьєр, поліція, затримання
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: