Завантаження ...
banner

Льодяний дощ: комунальники просять ніжинців без нагальних потреб не виходити на вулиці

Місто стало суцільною ковзанкою. Пересуватися вулицею за таких погодних умов тепер дуже небезпечно. З цього приводу комунальники Ніжина, а саме Komunalne Pidpryemstvo Vukg мають до ніжинців

льодяний дощ, травматизм, комунальники, реагенти

Місто стало суцільною ковзанкою. Пересуватися вулицею за таких погодних умов тепер дуже небезпечно. З цього приводу комунальники Ніжина, а саме Komunalne Pidpryemstvo Vukg мають до ніжинців термінове звернення:

"Шановні мешканці міста Ніжина! Завдяки складним погодним умовам, що склались у місті, виникла вкрай небезпечна ситуація. Мокрий сніг, дощ, льодяний дощ на проїзній частині міста, тротуарах вулиць, алеях парків та скверів спричинив ожеледь та ожеледицю.

Шановні керівники підприємств, організацій, установ міста незалежно від форм власності, фізичні особи-підприємці та жителі міста!

Керуючись вимогами ст.ст.6.3 , 12.3 та 12.4 Правил благоустрою міста Ніжина та враховуючи погіршення погодних умов, просимо негайно вжити невідкладних заходів щодо розчищення та оброблення реагентами прилеглих до ваших об’єктів (домоволодінь) територій від ожеледі та ожеледиці.

Особливу увагу просимо звернути на місця постійного пересування людей: тротуари, проїзди та пішохідні доріжки, а також сходи та пандуси, які мають бути обладнані в цей період проти слизьким покриттям.

Шановні пішоходи та автовласники просимо без нагальних потреб не виходити та не виїжджати на вулиці щоб уникнути ризику зайвого травматизму та ДТП.

Безпека пересування містом – це наша спільна справа. Тому не варто чекати, що хтось прийде та обробить тротуар біля вашого домоволодіння, кафе, банку, маркету, аптеки реагентами проти ожеледиці. 

Настав час не говорити, а діяти!

Дякуємо за повагу та розуміння!"

Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: