Завантаження ...
banner

У ніжинця, що протаранив паркан, алкоголь перевищував допустиму норму в 14 разів

Від початку грудня черговими нарядами ГРПП Ніжина виявлено 116 порушень правил дорожнього руху. Про це на оперативній нараді розповіла начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції

ДТП, порушення, проміле, поліція

Від початку грудня черговими нарядами ГРПП Ніжина виявлено 116 порушень правил дорожнього руху. Про це на оперативній нараді розповіла начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

З її слів, у п’яному стані за кермом задокументовано 11 водіїв, які попри значні штрафи не побоялися та виїхали на вулиці міста. Щоправда, двоє з них вже пожалкували про це, адже потрапили у ДТП. В ході однієї такої ДТП автомобіль протаранив паркан та пошкодив електроопору. Водія, який у салоні був сам, доставлено до лікарні, а освідування на стан сп’яніння показало аж 2,8 проміле, що перевищує допустиму норму у 14 разів! 

Читайте по темі Двічі протаранив огорожу: на вулиці Франка у Ніжині чергова ДТП. Фото

Ще 4 сіли за кермо, не маючи права керувати транспортними засобами, а інші 11 без відповідних документів. Дрібних ДТП сталося 14. Порушення правил зупинки-стоянки – 9, порушення ПДР водіями вантажівок – 18. 

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: