Завантаження ...
banner

З січня Ніжин накриє хвиля проєктів соціальної дії

У нас круті новини і шалені емоції від отриманого листа щастя від наших партнерів Active Citizens Ukraine British Council Ukraine , котрі цього року стали для нас помічниками Святого Миколая.

У нас круті новини і шалені емоції від отриманого листа щастя від наших партнерів Active Citizens Ukraine British Council Ukraine , котрі цього року стали для нас помічниками Святого Миколая.

В черговій хвилі проектів соціальної дії в рамках співпраці нашої ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді" та КЗ Ніжинський міський молодіжний центр ми отримали підтвердження, про надання грантової підтримки на реалізацію цих крутих 5 проектів (4 з них в Ніжині, 1 на Дніпропетровщині):

"Art versus Covid-19" (менеджери Анна Парубець , Віталіна Скороход )- має на меті сприяти посиленню міжсекторальної  згуртованості в громаді Ніжина заради подолання негативних наслідків Covid-19  та покращення психологічного здоров’я населення міста та ОТГ засобами арттерапевтичного впливу, що буде здійснюватися у межах низки заходів протягом  березня – травня 2021 р.

"Психологічне здоров’я для ніжинців"(менеджерка- Марія Наконечна ) -  проведення заходів психологічної підтримки ніжинців для подолання негативних аспектів  соціального дистанціювання внаслідок COVID-19 в січні-квітні 2021 р.

"BaBuCi (Building Big Cohesion)" (менеджерка - Світлана Цюрток) - налагодження міжвікового діалогу, проведення спільного дозвілля, творчості та обміну  досвідом в рамках міжкультурної співпраці та розвитку соціальної згуртованості для молоді  та людей поважного віку Ніжинської міської ОТГ в ході проведення циклу заходів творчого  спрямування впродовж першого півріччя 2021 року.

"Ніжин_ЕКОдвіж" (менеджерки - Анжела Тимченко, Катерина Коломійченко ) - має на меті підвищення рівня екологічної культури в громаді, прищеплення навичок життя в стилі «Zero Waste» шляхом розробки та впровадження комплексної інтегрованої освітньої програми з навчання 30 еко-менторів та еко-амбасадорів з числа учнівської, студентської молоді та освітян Ніжинської територіальної громади та проведення ними якнайменше по 1 заходу в своїх освітніх закладах протягом 1 півріччя 2021 року.

"Я – активний громадянин!"(менеджерки проекту - Надія Максимова , Юлія Котова) - мета проєкту - підвищити рівень громадської свідомості жителів Сурсько-Литовської ОТГ шляхом  організації 10 сесій гри «Світ громад» та 10 сесій-семінарів спеціальної антикризової адаптації гри  «Світ громад» для не менш ніж 100 жителів громади різного віку та соціальної групи протягом 4  місяців.
Сподіваємось, що до свята Миколая кількість приємних новин в нашій колекції поповниться, але поки збережемо інтригу. Що ж, перше півріччя 2021 року в нас точно не буде нудним. Вітаємо всіх менеджерів та партнерів проєктів і готові до роботи.
 
  КЗ "Ніжинський міський молодіжний центр" 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: