Завантаження ...
banner
banner

Понад мільйон гривень з ніжинського бюджету на відеонагляд

Наразі важливим елементом безпеки життєдіяльності сучасних міст є організація відеоспостереження

відеонагляд, Ніжин, камери, Вокзал
Наразі важливим елементом безпеки життєдіяльності сучасних міст є організація відеоспостереження. Нагадаємо, нещодавно по вулиці Московській, навпроти ЗОШ 10 сталася дорожньо-транспортна пригода – автомобіль збив велосипедиста. Останній отримав важкі тілесні ушкодження та був терміново госпіталізований.

Повідомляє 
mynizhyn.com.

Завдяки камерам відеонагляду, що встановлені на цьому відрізку дороги, вдалося стовідсотково встановити порушника ПДР та винуватця ДТП.

Тому в міській раді вважають за доцільне встановити відеоспостереження по всьому місту, що дасть змогу не лише оперативно встановлювати порушників закону, а й діятиме в профілактичних цілях. Адже  ймовірність покарання за вчинений злочин зростатиме в рази.

Сьогодні, 21 грудня, в ході оперативної наради було озвучено намір міського очільника закласти у бюджеті на 2021 рік понад мільйон гривень на встановлення відеонагляду на території залізничного вокзалу.

Відомо, що добова кількість пасажирів вокзалу становить понад 10 тисяч людей. Ніжинський залізничний вокзал - це важливий об’єкт місцевого та обласного значення. Також враховуючи кількість злочинів, що постійно реєструються на даній території, організація відеоспостереження є логічною та доцільною.

Сподіваємося, що найближчі роки система відеонагляду охопить всю територію міста, тим самим убезпечить життя громадян та збереже майно громади від вандалізму.

підготувала Лілія Журко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: