Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині «Шлюб за добу» реєструють у кабінеті начальника КП "СЄЗ"

Продовжити договір оренди, чи ні – вирішували депутати сьогодні, 21 грудня, на засіданні бюджетної комісії. У будівлі, де розміщується КП «Служба Єдиного Замовника», по вулиці Небесної Сотні, 14, орендує

Шлюб за добу, КП СЄЗ, договір оренди

Продовжити договір оренди, чи ні – вирішували депутати сьогодні, 21 грудня, на засіданні бюджетної комісії.

У будівлі, де розміщується КП «Служба Єдиного Замовника», по вулиці Небесної Сотні, 14, орендує приміщення відділ квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади виконавчого комітету Ніжинської міської ради. Начальник КП "СЄЗ" М. Борисенко висловив прохання не продовжувати договір оренди, щоб відділ мав змогу переміститися у більш підходяще місце, а в тій кімнаті, яку вони зараз займають, можна було розмістити сервіс "Шлюб за добу". 

Справа в тому, що церемонії швидкого одруження проходять у кабінеті директора, Миколи Борисенка. Зрозуміло, що це створює, м'яко кажучи, певні незручності у роботі.

"Коли пара одружується, я, звісно, йду зі свого кабінету, а молодята і гості проводять там церемонію", – розповів директор КП «СЄЗ» Микола Борисенко.

Тому на засіданні він виступив з проханням не продовжувати відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру договір оренди. Утім, депутатами було повідомлено, що у планах – перенести «Шлюб за добу» у більш відповідне місце. Але, поки таке приміщення ще не облаштоване, все залишається, як є. 

З цих причин договір оренди відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру продовжили на 1 рік. 


Валентина Пильник
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: