Завантаження ...
banner
banner

І знову на Чернігівщині загинула червонокнижна тварина...

Червонокнижний лось потрапив під авто у темну пору доби 21 грудня поблизу с. Топчіївка на межі Чернігівського та Козелецького районів. Тварина приблизно 3-річного віку, вагою 300 кг раптово

Червонокнижний лось, дорога, поліція, загибель тварини

Червонокнижний лось потрапив під авто у темну пору доби 21 грудня поблизу с. Топчіївка на межі Чернігівського та Козелецького районів. Тварина приблизно 3-річного віку, вагою 300 кг раптово вибіг на проїзну частину дороги і потрапив під колеса авто. Автомобіль і водія встановити не вдалося.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція області на своєму сайті. 

Тварина від отриманих травм померла на місці події. Авто, що збило лося, скоріш за все було великогабаритним, оскільки продовжило рух, не зупинившись.

На місце події були викликані працівники поліції, представники Держпродспоживслужби області, єгерської служби користувача мисливських угідь на відповідній території – ТОВ «Лисяча гора».

На ділянці дороги, де сталася пригода, відсутній знак – 1.36 «Дикі тварини».Тож, Державна екологічна інспекція у Чернігівській області звертає увагу водіїв, що шлях міграції тварин щоразу змінюється, а від так потрібно бути уважними на автошляхах і обережними за кермом, аби мати можливість вчасно відреагувати на дорожні обставини. Також варто зважати на погодні умови та ожеледицю.

Центральне фото з мережі

Джерело: pik.cn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: