Завантаження ...
banner
banner

Мокрий сніг, льодовий дощ: завтра на дорогах буде небезпечно

23-24 грудня У Чернігівській області очікується сніг з дощем, коливання температур з плюса на мінус. Можливе налипання мокрого снігу, льодовий дощ та утворення ожеледиці на покритті автодоріг.

ожеледиця, дороги, водії, аварійно-небезпечні ділянки

23-24 грудня У Чернігівській області очікується сніг з дощем, коливання температур з плюса на мінус. Можливе налипання мокрого снігу, льодовий дощ та утворення ожеледиці на покритті автодоріг. Повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернігівській області.

Дорожнє господарство області перебуває в режимі цілодобового чергування. Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах області працює гаряча лінія диспетчерської Служби автомобільних доріг у Чернігівській області: +38(0462)661893, +380952714374

Просимо водіїв завжди зважати на дорожню обстановку. При суттєвому погіршенні погодних умов, радимо утриматися від поїздок. Враховуйте, що провести обробку покриття одномоментно з настанням несприятливої дорожньої обстановки неможливо. Треба час, аби техніка всюди доїхала. А після обробки покриття - щоб протиожеледна суміш спрацювала і слизьке покриття стало мокрим, а потім сухим. 

Узимку обов'язково використовуйте зимові шини - це ефективне керування автомобілем, контроль за рухом і траєкторією, мінімальний гальмівний шлях. На слизькій дорозі краще уникати різких маневрів i обгонів. Головне правило зимового водіння – нижча швидкість, більша дистанція.

Звертаємо увагу на аварійно-небезпечні ділянки доріг Чернігівщини з крутим підйомом та спуском, де водії вантажівок обов'язково мають використовувати ланцюги проти ковзання та заборонений рух автопоїздів. Їх перелік ТУТ.

На випадок погіршення погодних умов на дорогах Чернігівської області визначені місця відстою автомобільного транспорту. Їх перелік ТУТ.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: