Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські педагоги та школярі стали помічниками Святого Миколая

Напередодні новорічних свят колектив загальноосвітньої школи № 10 приєднався до збору харчових продуктів місцевими волонтерами для військовослужбовців АТО/ООС

Новорічний_дарунок_бійцям_ООС, Ніжинська_школа, Ніжин
Напередодні новорічних свят колектив загальноосвітньої школи № 10 приєднався до збору харчових продуктів місцевими волонтерами для військовослужбовців АТО/ООС, які сьогодні захищають українську землю від агресора. З 16 по 23 грудня проходила акція «Новорічний дарунок - бійцям ООС», ініціаторами якої були члени рою «Отамани». 
 
Учні 1-11 класів зібрали пакунки з овочами, макаронами, крупами, консервами, консервацією та солодощами. А наймолодші учні написали листівки з побажанням найшвидшої перемоги та миру. Й передали волонтеру отцю Сергію – почесному громадянину міста Ніжина, який уже тривалий час підтримує наших солдат.
 
Ми впевнені, що ця допомога буде дуже необхідною нашим військовим, тому що вони відстоюють суверенітет та цілісність нашої Батьківщини.
 
Адміністрація закладу та педагогічний колектив щиро вдячні батькам, школярам і всім, хто був причетний до цієї благодійної акції.
 
Ніжинська ЗОШ І-ІІІ ст. 10
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: