Завантаження ...
banner

Скільки ніжинців захворіло на COVID-19?

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 3 січня в області зафіксовано 87 нових випадків підтвердженого діагнозу інфікування на COVID-19

COVID_19, Ніжин, інфікування
За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 3 січня в області зафіксовано 87 нових випадків підтвердженого діагнозу інфікування на COVID-19. Підтверджено захворювання у 50 чернігівців, 28 ніжинців та у 9 жителів Ніжинського району. З них троє перебувають на госпіталізації, інші лікуються амбулаторно.

На жаль, зафіксований ще один летальний випадок. У Козелецькому районі з підтвердженим діагнозом COVID-19 померла 46-річна жінка. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлої. 

За минулу добу підтверджено відсутність захворювання у 97 пацієнтів. Одужали 20 чернігівців, 11 прилучан та 10 ніжинців. У Козелецькому, Корюківському та Новгород-Сіверському районах одужали по 10 осіб, у Ріпкинському - 9, у Ніжинському - 7, у Варвинському та Чернігівському - по п'ять. З них п'ятеро перебувають на госпіталізації, інші лікуються амбулаторно.

Загалом в області підтверджених діагнозів інфікованих на COVID-19 в області –30 505, з них:

- 17 297 пацієнтів одужали;

- 12 307 знаходиться на амбулаторному лікуванні;

- 444 перебуває на госпіталізації в ЗОЗ;

- 426 летальних випадків;

- 31 померла особа із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області проведено 41 ПЛР-тест та 115 ІФА-досліджень.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: