Завантаження ...
banner
banner

Вилучили канабіс та пристрій для куріння: вже судимий ніжинець узявся за старе

На вихідних правоохоронцы провели обшук у квартирі раніше судимого за зберігання наркотичних засобів 26-рычного чоловіка. Про це на щотижневій оперативній нараді у Ныжинрады повідомила начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Ніжин, канабіс, куріння, наркотики

На вихідних правоохоронці провели обшук у квартирі раніше судимого за зберігання наркотичних засобів 26-річного чоловіка, повідомляє mynizhyn.com

Про це на щотижневій оперативній нараді у Ніжинраді повідомила начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

У  ніжинця вилучили висушені та подрібнені рослини, схожі на коноплі та саморобний пристрій для куріння. Усе направлено на дослідження.

За словами правоохоронців, попри тривалі дискусії з приводу необхідності легалізації конопель (канабісу), що тривають у суспільстві, нині каннабіс, як і опій чи героїн, відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів обіг яких заборонено. 

У разі виявлення фактів зберігання каннабісу, навіть для власного вживання (не для збуту), – вид відповідальності буде залежати лише від маси такої речовини (або адміністративна, або кримінальна відповідальність. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: