Завантаження ...
banner
banner

Небайдужі ніжинці врятували людину!

12 січня сайт mynizhin опублікував заклик допомоги ніжинцю Олександру Зеленяку. Атовець, тато двох маленьких дівчаток, гарний та чуйний чоловік раптово дізнався про страшну недугу. Нагадуємо: Ніжинський АТОвець, батько двох маленьких доньок, потребує термінової допомоги


12 січня сайт mynizhin опублікував заклик допомоги ніжинцю Олександру Зеленяку. Атовець, тато двох маленьких дівчаток, гарний та чуйний чоловік раптово дізнався про страшну недугу.

До збору була захмарна для звичайної ніжинської родини сума - 100 000 гривень, а часу було обмаль, адже будь-якої хвилини серце Олександра могло зупинитися.
Та ніжинці не лишилися осторонь біди земляка та зібрали за три дні необхідну суму.

Вчора, 15 січня, його прооперували.

Родичі Олександра опублікували пост вдячності до всіх, хто врятував батька, чоловіка та близьку людину!
"Друзі,зі словами вдячності звертаюся до вас: земляків, рідних, друзів, колег,  до всіх небайдужих людей, лікарів, медсестер та до молодшого медичного персоналу, ми всі разом врятували життя Олександра Зеленяка. Це неймовірно, коли згуртовуються люди в біді однієї людини. Дякую за кошти та сильну позитивну енергетику, яка допомагала пережити цей тяжкий період. Хай все вертається вам сторицею. Ми всі разом здійснили мрію двох донечок Саші. Старшенька донечка Софійка намалювала малюнок, де зображено двох сестричок в образі маленьких дельфінчиків, які дивляться на зорі з бажанням скорішого повернення їхнього батька. Це ще попереду, все буде добре. Саша зараз в реанімації, стан стабільний. Через два тижні вже буде вдома. 
Щиро, від усього серця зичу вам всім Божого благословення. Хай в ваших родинах буде добробут та достаток. Віри вам у краще, бо так і буде. Низький уклін вам", - написала Лариса Зеленяк.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: