Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині зграя собак напала на беззахисну жертву

Сьогодні у Ніжині на розі вулиць Горького та Широкомагерської зграя великих собак загризла невелику собачку. Повідомляє mynizhyn Свідком цієї жахливої події стала Тетяна Раструба...

Ніжин, собаки, загризли, зграя

Сьогодні у Ніжині на розі вулиць Горького та Широкомагерської зграя великих собак загризла невелику собачку, повідомляє mynizhyn.

Свідком цієї жахливої події стала Тетяна Раструба завідувачка творчо-експериментальної лабораторії навчально-наукового інституту мистецтв ім. О. Ростовського Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

З вікна власного помешкання жінка спостерігала, як зграя собак рвала на шматки маленького песика. На допомогу нещасній тваринці вискочив чоловік пані Тетяни.

- Зграя з п’яти величезних собак накинулася на маленьку собачку, я ніколи не забуду це жахливе скуління - каже Тетяна Раструба. - Побачивши у вікно гвалт, чоловік вискочив з лопатою, розігнав їх та вже було запізно. Проблему з собаками необхідно вирішувати, адже завтра це можуть бути чиїсь діти, що необережно спровокували подібну зграю!»

Були це безхатні тварини, чи просто перебували на вільному вигулі - невідомо.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: