Завантаження ...
banner
banner

Де знаходяться ніжинські пункти тестування на COVID-19?

Міністерство охорони здоров’я України презентувало інтерактивну мапу, на якій показані всі пункти тестування на COVID-19.

COVID-19, МОЗ, лабораторії, ПЛР-тестування, Ніжин
Міністерство охорони здоров’я
України презентувало інтерактивну мапу, на якій показані всі пункти тестування на COVID-19.

Повідомляє 
mynizhyn.com

За інформацією сервісу, наразі в Ніжині є три пункти де можна зробити безкоштовний ПЛР-тест за направленням дільничого лікаря, також у цих пунктах можна зробити швидкий тест на антиген, якщо результат потрібен негайно.
Щоб знайти потрібний населений пункт та пункт тестування потрібно перейти за посиланням на мапу, відшукати бажаний населений пункт, перемістити комп'ютерну мишку (без натискання) на синій крожечок.

В Українні діє 2373 пункти безкоштовного ПЛР-тестування на коронавірус. Найбільше – у Києві (65).

У Чернігові працює 7 таких пунктів – у приміщеннях усіх чотирьох міських лікарень, обох дитячих поліклініках та у Центрі первинної-медико санітарної допомоги на Бобровиці.

У Чернігівській області – 50 таких пунктів. Зокрема – у всіх теперішніх та колишніх (до адміністративно-територіальної реформи 2020 року) районних центрах – Куликівці, Ріпках, Козельці (2), Городні (2), Бобровиці, Прилуках (3), Варві, Срібному, Талалаївці, Ічні, Бахмачі (2), Ніжині (3), Борзні, Носівці, Сосниці (2), Корюківці, Сновську, Коропі, Мені, Семенівці та Новгороді-Сіверському.

Також безкоштовний ПЛР-тест є можливість пройти у місті Остер, селищах Михайло-Коцюбинське, Седнів, Олишівка, Гончарівське, Холми, Понорниця, Лосинівка і навіть у шести селах: Редьківка, Тупичів, Чемер, Нова Басань, Манжосівка, Володькова Дівиця.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: