Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині боротимуться з незаконними МАФами

Кіоски, “ларьочки”, гаражі та інші малі архітектурні форми Ніжина, які не мають дозвільних документів будуть зносити. На засіданні виконавчого комітету Ніжинради у четвер, 21 січня, прийняли відповідне рішення.


Кіоски, “ларьочки”, гаражі та інші малі архітектурні форми у Ніжині, які не мають дозвільних документів будуть зносити, повідомляє mynizhyn.

На засіданні виконавчого комітету Ніжинради у четвер, 21 січня, прийняли відповідне рішення «Про звільнення земельних ділянок та об’єктів благоустрою від тимчасових споруд, малих архітектурних форм, що встановлені без правовстановлюючих документів».

Прийняття даного проекту дозволить здійснити демонтаж тимчасової споруди, яка встановлена без правовстановлюючих документів на території м. Ніжина.

За словами міського голови Олнександра Кодолиу Ніжині у 90% випадків, кіоски, гаражі та інші малі архітектурні форми встановлені без правовстановлюючих документів. Потрібно наводити порядок по даному напрямку, провести робочу нараду, залучивши відділ з благоустрою та муніципальну службу правопорядку-ВАРТА».

Джерело Ніжинська міська рада 

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: