Завантаження ...
banner

Жінка забила до смерті свого чоловіка. Трагедія на Чернігівщині

Поліцейські встановили особу, причетну до тяжкого побиття чоловіка, що призвело до його смерті

Вбила-чоловіка, Чернігівщина, Забила-чоловіка

Поліцейські оперативно встановили особу, причетну до тяжкого побиття чоловіка, що призвело до його смерті.

Вранці, 22 січня, до поліції надійшло повідомлення, що в господарстві мешканця одного з сіл Коропської територіальної громади помер його 47-річний односелець.

Повідомляє mynizhyn.com

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, яка направила тіло померлого на проведення судово-медичної експертизи. Наступного дня експерти надали поліцейським висновки досліджень. Вони свідчили про смерть чоловіка внаслідок ушкоджень внутрішніх органів, які могли виникнути від ударів в область черевної порожнини.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Управління карного розшуку Головного управління Нацполіції в Чернігівській області спільно з новгород-сіверськими та коропськими поліцейськими встановили, що смертельних тілесних ушкоджень потерпілому завдала 45-річна дружина. Підозрювана зізналася у скоєному та надала правдиві свідчення.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

24 січня поліцейські повідомили жінці про підозру у скоєнні злочину.

Нині триває досудове розслідування та вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваній.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: