Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські депутати відстоювали соціальні інтереси громади

В минулому році суттєво зросли тарифи на газ та електрику, що викликало шквал обурення в суспільстві та підвищило рівень напруги. Тарифні майдани пройшли по всій країні, не оминули вони і наше місто


В минулому році суттєво зросли тарифи на газ та електрику, що викликало шквал обурення в суспільстві та підвищило рівень напруги. Тарифні майдани пройшли по всій країні, не оминули вони і наше місто. Ніжинці щопонеділка збиралися на віче під будівлею міськвиконкому  та охоче підписувалися під зверненням до депутатів та центральної влади з вимогою переглянути встановлені «драконівські» ціни.

Повідомляє 
mynizhyn.com

Два тижні тому, на основі народних звернень, представники виконкому ніжинської міської ради прийняли звернення до Кабінету міністрів України з вимогами зниження нововведень в електро та теплопостачанні.

Не лишилися осторонь депутати Ніжинської міської ради. Декількома фракціями міськради було озвучено вимогу про скликання позачергової сесії, щодо розгляду тексту звернення міськвиконкому і внесення нових пропозицій.

Серед основних вимог в зверненні є: 

-Збільшення видатків на субсидії та пільги, соціальну підтримку та допомогу;

-Здійснення перевірки складу тарифів на предмет економічної обґрунтованості; 

-Перегляд рівня соціальних норм при встановленні субсидій;

Після внесення всіх правок оновлений проєкт звернення до центральних органів влади було прийнято одноголосно всіма депутатами.

Лілія Журко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: