Завантаження ...
banner
banner

280 тис. на облаштування сесійної зали Ніжинської міської ради

На умовах співфінансування, тобто з залученням коштів ніжинських платників податків, протягом 2021 року кошти будуть направленні на покращення зовнішнього вигляду та устаткування великої сесійної зали Ніжинської міської ради

DOBRE, Decentralization Offering Better Results and Efficiency, USAID, Агентства США з міжнародного розвитку, грантові кошти, грант, Ніжин, ніжинська міська рада
Нещодавно Ніжинська міська рада виграла гранд Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) на суму 280 тис. грн. по проєкту ДОБРЕ (Decentralization Offering Better Results and Efficiency – DOBRE). Даний проєкт спрямований на надання допомоги новоутвореним об’єднаним територіальним громадам України на наступні п’ять років.

Повідомляє 
mynizhyn.com

На умовах співфінансування, тобто з залученням 28 тис. грн коштів ніжинських платників податків, протягом 2021 року ці кошти будуть направленні на покращення зовнішнього вигляду та устаткування великої сесійної зали Ніжинської міської ради.

Ця інформація була озвучена 27 січня в ході проведення позачергової сесії Ніжинської міської ради й викликала жваве обговорення серед депутатів. Народні обранці зазначали, що кошти ніжинського бюджету, що планують залучити на умовах співфінансування, краще направити на більш нагальні та болючі потреби громади.

Відразу, аби уникнути спекуляцій на цьому питання в майбутньому, була надана відповідь стосовно умов на яких грантові кошти надаються. Першою умовою надання гранту є залучення на умовах співфінансування, тобто громада зобов’язана залучити власні кошти на покращення зовнішнього вигляду сесійної зали. Другою умовою надання 280 тис. грн було залучення грантових коштів лише на сесійну залу, тобто залучити кошти на інші, соціально значущі сфери Ніжина, неможливо.

Лілія Журко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: