Завантаження ...
banner
banner

Поліцейські Ніжинщини допомагали водіям впоратися з негодою

Коли негода ускладнює дорожню обстановку , а сильні морози застають подорожніх зненацька і далеко від населених пунктів - на допомогу приходять поліцейські .

Ніжин, ДТП, поліція, подяки
Коли негода ускладнює дорожню обстановку, а сильні морози застають подорожніх зненацька і далеко від населених пунктів - на допомогу приходять поліцейські.  

З настанням справжніх січневих морозів до поліції громадяни зверталися не лише для того, щоб повідомити про правопорушення, а і щоб попросити допомоги.  Місто та район патрулювалися у посиленому режимі.

Про це повідомили mynizhyn у секторі моніторингу Ніжинського відділу поліції.

Від ранку 16 січня повідомлення на лінію «102» були найрізноманітніші: «…на трасі зламався автомобіль, прошу допомоги», «…іду по узбіччю дороги у напрямку м. Борзна. Дуже змерзла…», «…прямо посеред  дороги автомобіль зупинився і не їде. Прошу направити наряд поліції».

Учора, після рясних снігопадів, автомобілі раз по раз потрапляли у ДТП чи просто злітали з дороги у кювет.

На автодорозі М02 з дороги злетіла вантажівка. Обійшлося без потерпілих, проте водій потребував допомоги  спеціальних служб. На кожне із звернень  було забезпечено реагування. Поліцейські допомагали не лише виштовхувати авто із засніжених узбіч, а ще і власноруч ремонтували автівки замерзлих заявників, які опинилися сам на сам із своєю бідою.

Приємно відмітити, що така допомога не залишилася без відповіді. На той самий короткий номер «102» вдячні громадяни залишали вже свої позитивні відгуки про роботу екіпажів Ніжинської поліції. Протягом тижня поліцейські отримали близько десятка таких подяк, які є головним показником нашої роботи та важливим стимулом працювати ще краще!

Бережіть себе і будьте обережні на дорогах! Поліція поряд!

фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: