Завантаження ...
banner

Увага! На Чернігівщині різко погіршає погода

За прогнозами синоптиків з 2 на 3 лютого відбувається перехід від сильних морозів на відлигу з опадами, і далі знову сильний мороз. Температурні показники з понад -10 перейшлт на плюсові. Сьогодні та завтра йтиме сніг, льодовий дощ

Ніжин, погода, дорога

За прогнозами синоптиків  з 2 на 3 лютого відбувається перехід від сильних морозів на відлигу з опадами, і далі знову сильний мороз.

Температурні показники з понад -10 перейшлт на плюсові. Сьогодні та завтра йтиме сніг, льодовий дощ, місцями з мокрим снігом. При цьому температура коливатиметься між плюсом вдень та слабким мінусом уночі. Місцями буде туман, утвориться ожеледь та ожеледиця. В п'ятницю температура різко впаде до -10 морозу.

Просимо водіїв завжди зважати на дорожню обстановку.

За суттєвого ускладнення погодних умов рекомендуємо утриматись від поїздок на великі відстані. Враховуйте, що провести обробку покриття одномоментно з настанням несприятливої дорожньої обстановки неможливо. Треба час, аби техніка всюди доїхала. А після обробки покриття - щоб протиожеледна суміш спрацювала. Раціонально оцінюйте обстановку на дорозі. Обирайте безпечну швидкість, тримайте дистанцію, не робіть небезпечних маневрів.

За вкрай складних метеоумов краще утриматися від поїздок на далекі відстані. Враховуйте, що провести обробку покриття одномоментно за несприятливої дорожньої обстановки неможливо. Треба час, аби техніка всюди доїхала. А після обробки покриття - щоб протиожеледна суміш спрацювала. Будь ласка, надавайте перевагу у русі дорожній техніці.

Джерело: Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: