Завантаження ...
banner
banner

Засніжений Ніжин з висоти пташиного польоту

Без перебільшення Ніжин можна назвати туристиною перлиною не лише Сіверщини, а й усієї України. Унікальна, автентична краса пам'яток культури приваблює до нас туристів з різних куточків країни! Навіть несприятливі погодні умови не стають на заваді шукачам історичних цікавинок та захоплюючих древніх легенд


Без перебільшення Ніжин можна назвати туристичною перлиною не лише Сіверщини, а й усієї України. Унікальна, автентична краса пам'яток культури приваблює до нас туристів з різних куточків країни! Навіть несприятливі погодні умови не стають на заваді шукачам історичних цікавинок та захопливих древніх легенд!

Повідомляє mynizhyn.com

Днями до Ніжина завітав киянин Геннадій Наумов, як зазначив сам чоловік:"Місто Ніжин на слуху з дитинства, зі школи знаю по розповідях вчителів про його багату та унікальну історію."

Вражений красою та історичним магнетизмом нашого містечка, аби закарбувати у пам'яті неймовірні емоції, молодий чоловік провів фільмування дроном центральної частини Ніжина.

- Що ж найбільше запам'яталося? - питаємо.

- Велика концентрація історії на квадратний метр. Всюди відчувався дух минулого. Не знав багато чого про Гоголя, хоча це один із моїх найулюбленіших авторів.

Не часто таке зустрінеш в обласних центрах, а тут виявилось що треба було їхати на два дні, а не на один. Також було цікаво дізнатись про історію грецької діаспори, яка тут раніше займалась торгівлею. Взагалі місто дуже цікаве, з історію"

Спілкувалася Лілія Журко
відео Геннадій Наумов

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: