Завантаження ...
banner
banner

Юні художниці з Ніжинського району перемогли у всеукраїнському конкурсі

Вихованки гуртка студії образотворчого мистецтва «Соняшник» Носівського ЦДЮТ Марія Хахуда та Ольга Єфіменко стали переможцями у II Всеукраїнському конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Зимова казка»

Ніжинський_район, талант, діти, конкурс

Вихованки гуртка студії образотворчого мистецтва «Соняшник» Носівського ЦДЮТ Марія Хахуда та Ольга Єфіменко стали переможцями у II Всеукраїнському конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Зимова казка» і нагороджені медалями та дипломами I ступеня у другій віковій категорії. Керівник гуртка Анна Талалаєвська отримала диплом-подяку за підготовку учасників конкурсу.

Як повідомила ЧЕline керівниця гуртка, конкурс відбувався онлайн. І її вихованки підготували для нього дуже гарні роботи.

«Оля Єфименко готувалася до конкурсу ще з літа. Була в неї заготовка і якраз вона підійшла, бо була на зимову тематику. Дуже гарна робота.

А Маша в нас узагалі молодець, дуже талановита дівчина – в усіх конкурсах бере участь. Зокрема на відкритому занятті ми з нею опановували нову техніку малювання старими дисконтними картками. І якраз у цій техніці Маша зобразила полярне сяйво. І цю роботу вона надіслала на конкурс.

У цьому конкурсі брали участь тільки дві наші дівчинки. І як бачимо, роботи без уваги не залишилися. І не дивно, бо вони виконані дуже старанно, діти добре над ними попрацювали», – зазначає Анна Талалаєвська.

Ніжинський_район, талант, діти, конкурс

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: