Завантаження ...
banner

Супергерої Чернігівщини - SARVA (Відео)

Ви не побачите їх обличчя, вони не кричать про свої подвиги, але роблять надважливу справу

Пошуково-Рятувальна Волонтерська Асоціація SARVA, волонтери,пошуковці, супергерої Чернігівщини. Ніжинщина
Ви не побачите їх обличчя, вони не кричать про свої подвиги, але роблять надважливу справу!
 

Журналісти порталу mynizhyn.com познайомилися з волонтерами SARVA під час пошуків молодої дівчини, що зникла днями на Ніжинщині.

Читайте також: ЗНИКЛУ НІЖИНСЬКУ СТУДЕНТКУ ЗНАЙДЕНО!

Новина про студентку, що зникла на Чернігівщині збурила громаду. Люди перейнялися нещастям родини та активно ділилися закликами про допомогу в інтернет-спільнотах. Долучилася до пошуків "Пошуково-Рятувальної Волонтерської Асоціації" SARVA, саме її волонтери неодноразово допомагали знайти зниклих безвісти та врятувати життя!

Для координації пошукових заходів у нашому регіоні волонтерами організації  була створена вайбер-група SARVA Чернігів.

Волонтери SARVA з усієї Чернігівської області, родичі зниклих безвісти та просто не байдужі сіверяни через вайбер-спільноту могли долучитися до пошуків, координувати свої дії та ділитися думками з приводу пошукової діяльності.

Завдяки цій групі журналісти mynizhyn.com отримали оперативну інформацію з першоджерела про позитивний результат пошуків нашої землячки.

Це не єдиний випадок, коли злагоджена та ефективна робота волонтерів подарувала щастя воз'єднання в родини загублених сіверян. 

"Пошуково-Рятувальна Волонтерська Асоціація" SARVA опублікувала свій звіт за 2020 рік, в якому добре видно їх внесок у спільне добро!

Відеозвіт "Пошуково-Рятувальної Волонтерської Асоціації" SARVA.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: