Завантаження ...
banner
banner

Жителя Ніжинщини засуджено за два зґвалтування, грабежі та напад на поліцейського

У суді повністю доведено провину 51-річного мешканця одного із сіл Ніжинського району.

Станіслав Багмут, Ніжинщина, згвалтування на ніжинщині.
У суді повністю доведено провину 51-річного мешканця одного із сіл Ніжинського району, повідомляє mynizhyn.com

Під час досудового розслідування встановлено, що в жовтні 2019 року чоловік, шляхом обману, під приводом надання послуги з перевезення до міста Ніжина підвозив жінку, але під час подорожі змінив напрямок руху автомобіля, звернувши з дороги та погрожуючи потерпілій заподіянням шкоди для її здоров’я здійснив напад на жінку, заволодівши її грошовими коштами в сумі  200 грн.

Нагадуємо: Мешканця Ніжинщини затримали за підозрою у спробі згвалтування. Винен, чи ні?
 
В подальшому, зловмисник, маючи умисел на зґвалтування жінки вчинив з нею дії сексуального характеру, без добровільної її на те згоди.
Продовжуючи свою злочинну діяльність, наступного місяця чоловік, відчуваючи безкарність своїх вчинків, використовуючи свою «стару схему» знову вчинив розбійний напад та зґвалтування ще однієї жінки.    
 
Під час затримання зловмисника  в порядку ст. 208 КПК України, останній з метою уникнення негативних наслідків для себе при вчиненні опору працівникам поліції,          заподіяв працівникові правоохоронного органу тілесні ушкодження, які відносять до категорії легких.
 
Завдяки наданим прокурором в суді беззаперечним доказам, професійному підтриманні публічного обвинувачення, незважаючи на невизнання вини обвинуваченим, факт вчинення ним інкримінованих кримінальних правопорушень повністю доведено в суді та ухвалено обвинувальний вирок призначивши покарання у виді 13 років позбавлення волі з конфіскацією 1/2 частини майна.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: