Завантаження ...
banner
banner

17 тисяч штрафу отримав ніжинець за хабар

Ніжинська місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення в суді за фактом пропозиції або надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України). Читати також: Ніжинець заплатить 8 тис. грн штрафу за хабар правоохоронцю..

Ніжин, хабар, штраф

Ніжинська місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення в суді за фактом пропозиції або надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України).

Читати також: Ніжинець заплатить 8 тис. грн штрафу за хабар правоохоронцю

Встановлено, що 38-річний мешканець м. Ніжин, керуючи автомобілем у якого був відсутній задній бампер, був зупинений працівниками поліції за вчинення адміністративного правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 122 КУпАП. Аби уникнути відповідальності він запропонував надати працівникам поліції неправомірну вигоду у розмірі 2000  грн. Не зважаючи на попередження про неправомірність його дій, зловмисник сів до салону службового автомобіля  та  поклав до відсіку для  документів  автомобіля грошові кошти у сумі 2000 грн., тим самим надав працівникам поліції неправомірну вигоду.

Під час судового розгляду чоловік підтвердив обставини вчинення ним кримінального правопорушення, повністю визнав свою вину та щиро розкаявся.

Вироком Ніжинського міськрайонного суду від 23.02.2021 зловмисника засуджено до штрафу в розмірі 17000 тис. грн. 

За матеріалами Ніжинської місцевої прокуратури
Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: