Завантаження ...
banner

Колишньому ніжинському поліцейському загрожує до 10-років ув'язнення

За вчинене особі загрожує покарання у виді позбавленням волі на строк до десяти років з конфіскацією майна

збут наротиків, збут амфетамінів, поліцейський збував амфетамін, ніжинський поліцейський збував амфетамін
За процесуального керівництва прокурорів Чернігівської обласної прокуратури слідчими територіального управління ДБР, розташованого у  Києві, завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо колишнього співробітника одного з відділів поліції ГУНП в Чернігівській області.

Встановлено, що 24-річний, вже колишній офіцер поліції, неодноразово у період грудня 2020 – січня 2021 незаконно придбавав, зберігав з метою збуту, а також незаконно збував мешканцям міста Ніжина психотропну речовину,     обіг якої обмежено – амфетамін.

Крім того, в ході санкціонованого обшуку за місцем його проживання виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – каннабіс, загальною масою 352 г., який поліцейський зберігав з метою власного вжитку. 

За вчинене особі загрожує покарання у виді позбавленням волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: