Завантаження ...
banner

У Ніжині відбувся форум краси, жіночності та успішності «ШЛЯХАМИ ЖІНОЧОЇ ДОЛІ»

Про те що ніжинські жінки надзвичайні, талановиті й успішні, знають далеко за межами древнього міста. Жінка завжди була і залишається Берегинею роду людського

5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка,

3 березня у Ніжині відбувся форум Ніжинської ГО Ліга-клуб «Ділова Жінка» «ШЛЯХАМИ ЖІНОЧОЇ ДОЛІ» під головуванням Тамари Стратілат.

«Про те що ніжинські жінки надзвичайні, талановиті й успішні, знають далеко за межами древнього міста. Жінка завжди була і залишається Берегинею роду людського. Вона, насамперед, мати, сестра, подруга, тому, якщо відчуває біль, нехай навіть чужий, він для неї затьмарює весь білий світ, якщо вона радіє за подругу, то це на повні груди, від усього серця. Ліга-клуб «Ділова жінка» - це громадська організація, що об’єднала у своєму складі тих, хто успішно поєднує роботу й захоплення, хто досягнув висот в улюбленій справі. А очолює Лігу,вже 23-й рік -Тамара Стратілат», - розповіла одна з ведучих свята Ганна Б’янка, викладачка НДУ ім. М. Гоголя, голова волонтерської організації «Час для нас», учасниця Ліги-клубу «Ділова жінка».

В свою Чергу Тамара Михайлівна Стратілат зазначила: «НА ФОРУМІ ЖІНОЧОЇ ГІДНОСТІ, ДОБРОТИ ТА СЛАВИ - САМЕ ТАКІ РИСИ ПОЄДНУЮТЬ У СОБІ ЖІНКИ , ЯКИ ЗІБРАЛИСЯ ВІДСВЯТКУВАТИ ДЕНЬ ЖІНОЧОЇ СОЛІДАРНОСТІ «ДІЛОВИХ ЖІНОК».

СЬОГОДНІ В ЦЬОМУ ЗАЛІ ЗІБРАЛИСЯ ЖІНКИ – НАУКОВИЦІ, ОСВІТЯНКИ,МЕДИКИ, ГРОМАДСЬКІ ДІЯЧКИ, МАЙСТРИНІ, ПІДПРИЄМИЦІ, ПРАВООХОРОНЦІ І ВІЙСЬКОВІ, КЕРІВНИЦІ -ДІЛОВІ І УСПІШНІ ЖІНКИ,.

За словами Ганни Б’янки, викладачки НДУ ім. М. Гоголя, голови волонтерської організації «Час для нас», учасниці Ліги-клубу «Ділова жінка», мета форуму стимулювати розвиток жіночого лідерства та підприємництва в Ніжинській громаді, розглянути приклади успішних підприємств, керівниками або засновниками яких є жінки, показати шлях для розвитку та пошуку нових перспектив.

Форум унікальна подія, де успішні жінки різних професій діляться своїм досвідом підприємництва, створення бізнесу, професійного та особистого зростання. Ми поєднали на одному майданчику бізнес-леді, письменницю, спортсменку та представниць різноманітних професій для створення мотивуючої атмосфери нетворкінгу та народження надихаючих ідей. Всі вони різні, але об’єднані єдиною назвою ГО Ліга – клуб «Ділова жінка». Ліга-клуб «Ділова жінка»- це громадська організація ,яка заснована в 1998 році, що акумулює в своєму складі тих, хто успішно поєднує роботу й захоплення, хто досягнув висот в улюбленій справі. Членами Ліги є жінки, не байдужі до громадського життя, економічного зростання ролі жінки в бізнесі. Вони живуть долею кожної жінки, яка до них звертається зі своїм болем, долями дітей, покинутих власними батьками, долею воїнів АТО. Ми впевнені, суспільство високо цінує вклад нашої багаторічної роботи на благо розвитку міста та розбудови України.

Перш ніж перейти до тематичних блоків та презентацій було представлено гостей свята: Олександр Кодола - міський голова Ніжина, Ірина Грозенко – заступниця міського голови, обласна депутатка, Анна Крисюк– фундатор журналу «Бізнес вумен», президент клубу «Бізнес Вумен», ініціатор озеленення України 2020-21 рр. Генеральний директор «Книги рекордів України», Олена Пікуровська – голова спілки жінок Чернігівщини, Микола Кушнір - командир В/Ч А 3160, депутат Ніжинської міської ради, Сергій Охонько – радник міського голови, депутат Ніжинської міської ради.

У атмосфері ніжності та єднання прекрасна половинка Ніжина та району презентувала свої надбання, ідеї, досягнення та успіхи!

Зокрема блок «Жінки у владі - зміни в громаді» презентували Ірина Грозенко - заступниця міського голови, обласна депутатка; Анжеліка Тимченко – директорка КЗ Ніжинський молодіжний центр. Олена Пікуровська – громадська діячка.

Своєю історією успіху в однойменному блоці презентували Наталія Радченко – підприємиця, депутатка ніжинської міської ради, а також громадська діячка Вероніка Мандрико

Поглядом на улюблену справу ділилися Світлана Борисюк – викладачка НДУ ім М. Гоголя, Вікторія Донченко, Оксана Костирко, Людмила Мохир – підприємиці,

Спорт Блок «Моє ім’я на карті світу» розкрила Жаклін Сатарі – чемпіонка світу та Олену Овчарук.

«Творити серцем – моє покликання» відкрили Євгенія Липовецька, Катерина Васечко та Тетяна Сидоренко

Про серце, що покликано служити людям у блоці «Серце віддаю людям» Вікторія Лупікс – вдова учасника АТО, голова ГО «єдина Родина», Анна Пилипенко – багатодітна мати, Ганна Б’янка – викладачка НДУ ім. М. Гоголя, голова волонтерської організації «Час для нас», учасниця Ліги-клубу «Ділова жінка»

Нагадаємо, що Ліга-клуб «Ділова жінка» існує вже 23 роки, за цей час було зроблено багато корисних справ та впроваджено безліч соціальних ініціатив для міста та суспільства!

Фото Лілії Журко та Ганни Б'янки

5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка, 5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка, 5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка, 5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка, 5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка, 5 5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка, 5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка, 5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка, 5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка, 5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка, 5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка, 5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка, 5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка, 5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка, 5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка, 5-й жіночий форум, жіночий форум у ніжині, ГО Ліга ділова жінка,
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: