Завантаження ...
banner
banner

Ранковий потяг з Ніжина до Києва хочуть відмінити

Жителі міста Ніжин стурбовані тим, що Укрзалізниця планує з 28 березня 2021 року відмінити зупинку пасажирського потягу №779/780 на станції Ніжин сполученням Суми-Київ. Це вже не перша спроба залишити місто Ніжин без можливості доїхати на роботу до Києва.

Ніжин, потяг, зупинка, Київ

Жителі міста Ніжин стурбовані тим, що Укрзалізниця планує з 28 березня 2021 року відмінити зупинку пасажирського потягу №779/780 на станції Ніжин сполученням Суми-Київ. Це вже не перша спроба залишити місто Ніжин без можливості доїхати на роботу до Києва. повідомляє mynizhyn.

Про це йдеться у зверненні до Міністра Інфраструктури та регіональної філії «Південно-західна залізниця», яке опублікував ніжинець Valentin Dmitrievich. 

Читати також: Ніжинська електричка не перестає дивувати, або Коронавірус в шоці

Так, на залізничну станцію Ніжин, де зупиняється поїзд №779/780, надійшли повідомлення, що потяг з 28 березня 2021 року не буде зупинятися на чотирьох станціях, щоб прискорити потяг, але пришвидчення складатиме лише 10 хвилин.

Для ніжинців потяг №779/780 практично єдиний найшвидший, найвигідніший спосіб дістатись до Києва.

У випадку прийняття рішення про припинення зупинки цього потягу у місті Ніжин, великий регіон залишиться без нормального сполучення зі столицею та іншими регіонами. Цим потягом користуються студенти, працівники низки підприємств, установ і т. д. 

«Враховуючи соціальне значення, у діючому графіку руху поїздів на 2021 -2022 рік просимо зберегти зупинку поїзда №779/780 на станції Ніжин сполученням Суми-Київ, повернути потяг Шостка –Київ, а також щоденне курсування потягу № 866/864 Київ –Неданчичі», - зазначається у зверненні. 

Нагадаємо, менше року тому скасували потяг Шостка–Київ, який прибував до Ніжина о 7.00, а також потяг Неданчичі–Київ з вівторка по четверг і це не зважаючи на напружений пасажиропотік з Ніжина до Києва та навпаки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: