Завантаження ...
banner

Чи звільнятимуть начальника одного з управлінь Ніжинради за нетверезе водіння?

5 березня о 18:30 в місті Ніжин патрульні затримали начальника одного з управлінь Ніжинської міськради. Інформацію суспільному в коментарі підтвердила Інна Музиченко, речниця Ніжинського відділу поліції. Водієм виявився начальник Управління ЖКГ та будівництва Анатолій Кушніренко.

Ніжин, напідпитку, начальник, водіння

У п'ятницю, 5 березня, о 18:30 в місті Ніжин патрульні затримали начальника одного з управлінь Ніжинської міськради.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на речницю Ніжинського відділу поліції Інну Музиченко, 

Водієм виявився начальник Управління ЖКГ та будівництва Анатолій Кушніренко.

«Автомобіль, за кермом якого був керівник одного із управлінь міста Ніжина, було зупинено поліцейськими на вулиці Батюка, близько 18:30. Водієві було запропоновано пройти освідування на стан сп'яніння, на що він погодився. Прилад підтвердив підозри поліцейських - водій був у стані сп'яніння», - говорить Інна Музиченко.

Сам Анатолій Кушніренко на прохання підтвердити чи спростувати інформацію відповів «Без коментарів».

Нагадаємо, 13 лютого поліцейські зупинили авто, яким у нетверезому стані керував начальник муніципальної варти Сергій Куциба. Через два дні його звільнив міський голова Ніжина Олександр Кодола.

Чи звільнятимуть Кушніренка? Кодола каже, це – «різні речі».

«Муніципальна варта - підприємство, яке здійснює охорону правопорядку, у тому числі. Тому, звичайно, неприпустимо, що керівник органу, який має здійснювати правопорядок, його порушує. Що стосується даного випадку, я думаю, ми проведемо службове розслідування, і по ньому будуть прийняті вже висновки й результати. Це – різні речі, але, в першу чергу, якщо людина здійснює правопорушення, то вона має відповідати згідно з чинним законодавством», - сказав у коментарі Суспільному Олександр Кодола.

На місці складено протокол про вчинене адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 КУпАП, який, разом з іншими матеріалами справи, буде розглядати суд. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: