Завантаження ...
banner

У Ніжині вперше пройшов обласний чемпіонат з дзюдо

7 березня Ніжин зібрав більш ніж 200 спортсменів аби примножити спортивні здобутки області. Цього дня у Ніжинському НВК № 16 “Престиж” проходив офіційний Чемпіонат області з дзюдо. У нашому місті вперше, за всю його історію, відбувся офіційний Чемпіонат області з дзюдо.

Ніжин, чемпіонат, дзюдо

У неділю, 7 березня, до Ніжина завітали понад 200 спортсменів, аби примножити спортивні здобутки області. Цього дня у Ніжинському НВК № 16 “Престиж” пройшов офіційний Чемпіонат області з дзюдо. У нашому місті вперше, за всю його історію, відбувся офіційний Чемпіонат області з дзюдо.

Для участі у змаганнях до Ніжина прибули команди із різних куточків Чернігівщини: Прилук, Ріпок, Варви, Чернігова. Ніжин у змаганнях представляли дзюдоїсти СКЄ «Спарта», до складу якої входять вихованці Ніжинської КДЮСШ та Чернігівської ДЮСШ «Олімп».

Змагання проходили в два етапи: першими для участі у Чемпіонаті області на татамі вийшли представники від 15 до 21 року. У відповідних вагових категоріях ніжинці здобули золотих 5 із 6 медалі – юнаки, та 2 із 4 – дівчата. Загалом отримавши 7 із 10 золотих медалі. Маємо й три бронзи.

I місце – Тимко Оля, Чистякова Наталя, Худолій Макс, Нікіфоров Родіон, Корольов Богдан, Андрієц Нікіта, Карлов Данііл;

ІІІ місце – Германов Антон, Назаренко Дмитро, Тєліцький Іван.

Другий етап змагань – відкритий Кубок Ніжина (діти до 11 років) –  проходив в другій половині дня, де брали юні дзюдоїсти 2011-2012 року народження. Тут у загальному заліку ніжинські дзюдоїсти здобули 10 золотих, 6 срібних та 8 бронзових медалей.

І місце – Ткаченко Кирил, Домашенко Злата, Жимань Тимур, Дмитерко Рома, Полтавцев Антон, Ткаченко Ульяна, Лейберова Анна, Горло София, Васюк Данил, Карпенко Кирил;

ІІ місце – Полтавцева Ева, Коломійченко Віроніка, Пузанова Настя, Христенко Максим, Хачатрян Нарек, Юзвік Марія;

ІІІ місце – Жизневская Мария, Герасименко Настя, Кучальский Егор , Чуб Ярослав, Семенок Поліна, Остапець Єгор, Опанасенко Дар‘я, Лащь Матвій.

Чемпіонат проходив за підтримки Ніжинської міської ради, Федерації дзюдо Чернігівської області, Федерації дзюдо міста Ніжин. Учасники змагань відзначилися тим, що цього разу Федерацією дзюдо м.Ніжин було організовано збір коштів на лікування вихованця СКЄ «Спарта» Нікіти Мороза. Тож учасники робили добровільні внески, які по завершенню змагань були передані мамі Нікіти.

Вікторія Коломійченко

Джерело: Nizhynnews


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: