Завантаження ...
banner
banner

Недалеко від Ніжина сталася смертельна ДТП

7 березня на початку 10-ї години вечора до поліції надійшло повідомлення про смертельне ДТП в Прилуцькому районі. Як повідомив диспетчеру лінії 102 товариш загиблого, вони йшли пішки з Ніжина у село Рожнівка Ічнянської громади.


Ніжинський_район, Прилуцький_район, Ніжин, ДТП

Упродовж минулої ночі поліцейські Чернігівської області в ході комплексу оперативних заходів встановили, який саме автомобіль може бути причетним до скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

У неділю, 7 березня, близько 22:00  до поліції надійшло повідомлення про смертельну ДТП в Прилуцькому районі.

Як повідомив диспетчеру лінії 102 товариш загиблого, вони йшли пішки з Ніжина у село Рожнівка Ічнянської громади. В якийсь момент чоловік відстав, втративши 35-річного колегу з поля зору. А потім між селами Синдаревське та Дорогинка на  неосвітленій частині дороги він виявив його тіло. Все вказувало на ДТП, але причетного до цього авто поруч не було.

На місці події по уламках автомобіля поліцейські встановили, що збила людину вантажівка. Сліди від коліс свідчили про те, що транспортний засіб рухався з міста Ічня у Ніжин. Один з очевидців підкреслив, що неподалік аварії бачив вантажівку білого кольору.

На пошуки цього транспортного засобу одразу були орієнтовані всі наряди Прилуцького районного відділу поліції, Ічнянського відділення поліції, сектор поліцейської діяльності в смт Варва, відділення №1 в Срібному, а також патрульні Ніжинського районного відділу поліції. Були виставлені поліцейські пости поблизу Ніжина та на автодорозі Ніжин-Прилуки.

Правоохоронці перевірили всі вантажівки, які курсували через найближчі населені пункти. Окрім того, були перевірені місця відстою вантажних транспортних засобів.

Оперативники встановили, що до аварії може бути причетна вантажівка «Вольво», яка знаходилася у Ніжині. Наразі поліцейські проводять слідчі дії з 44-річнм мешканцем Полтавської області, що був за кермом. Водій пояснює, що він навіть не знав про те, що міг збити людину.

Відкрито провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України — порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть особи.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: