Завантаження ...
banner
banner

Стрілянина біля Сільпо: питань більше, ніж відповідей

Увечері, у п’ятницю, 5 березня у Ніжині біля магазину «Сільпо», що на вулиці Незалежності сталася стрілянина. За попередньою інформацією, один чоловік стріляв в іншого з рушниці у результаті конфлікту.

Ніжин, стрілянина, поранення, Сільпо

Увечері, у п’ятницю, 5 березня, у Ніжині біля магазину «Сільпо»,  що на вулиці Незалежності сталася стрілянина.

За попередньою інформацією, один чоловік стріляв в іншого з рушниці у результаті конфлікту.

Читати також: Біля ніжинського супермаркету бігає неадекватний чоловік з рушницею 

Начальниця сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко, підтвердила, що на лінію 102, 5 березня, дійсно надходило повідомлення про стрілянину у Ніжині. Правоохоронці виїжджали на місце для з’ясування обставин події. Також поспілкувалися із пораненим заявником. Він відмовився давати свідчення і писати заяву, а також дав відміну виклику 102.

За словами завідуючої Ніжинської станції швидкої допомоги Ірини Корчевої, медики надали постраждалому необхідну допомогу. Чоловік мав поранення нижньої третини лівої гомілки та правої сідниці. Рани були неглибокими та не загорожували життю. Від госпіталізації відмовився. Медики рекомендували постраждалому звернутися до травматолога.

Свідки події стверджували, що озброєний рушницею чоловік знаходився у неадекватному стані та швидко залишив місце пригоди.

Доволі загадкова історія. Що стало істиною причиною стрілянини та відмови від допомоги досі не ясно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: