Завантаження ...
banner
banner

Два потужних ніжинських підприємства нарощують потенціал та впроваджують новітні технології (відео)

Ніжин вже давно нарощує виробничі потужності. На території нашого міста діють декілька успішних підприємств, що реалізовують свою продукцію не лише на території нашої держави, а й далеко за її межами. Збільшуючи валютний запас країни, вони популяризують наше місто майже на всіх континентах - близько 30-и країнах світу.


Ніжин вже давно нарощує виробничі потужності. 
На території нашого міста діють декілька успішних підприємств, що реалізовують свою продукцію не лише на території нашої держави, а й далеко за її межами. Збільшуючи валютний виторг України, вони популяризують наше місто майже на всіх континентах - близько 30-и країнах світу, повідомляє 
mynizhyn.com

На початку березня до Ніжина завітало керівництво Чернігівської регіональної торгово-промислової палати. Зокрема ціллю візиту було: Відвідали два потужних Ніжинських підприємства: ПП "Гривас" та ПРАТ "Ніжинський жиркомбінат"

Директор ПП "Гривас" представив композитну арматуру. Матеріал набагато міцніший від металевої та в рази дешевший останньої. Подібні технології вже давно використовуються автомобільними концернами при виготовленні запчастин для легковиків.

Щодо ПРАТ "Ніжинський жиркомбінат", то він переробляє 200 тис. тонн соняшника на рік. Річний об'єм виробленої олії близько 150 тис. тонн, для тваринництва підприємство виробляє шрот, а з лушпиння виходять паливні палети. Підприємство є постійним членом Чернігівської ТПП, в планах на рік - збільшити свої потужності. 95% продукції йде на експорт.

Більше 20-и років у Ніжині діє представник Чернігівської ТПП, що надає підприємцям підтримку в організації зовнішньоекономічної  діяльності, а саме в оформленні митних документів.

Можливі варіанти поглиблення співпраці обговорили під час зустрічі представники найбільшої бізнес-асоціації області з керівництвом нашого міста.

Більше деталей у відео. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: