Завантаження ...
banner

У Ніжині ініціюють створення  корисного простору для особливих дітей

ГО «Краплинки дощу» спільно з керівництвом будинку-інтернату ініціює створення групи денного перебування дітей, та групи транзитного перебування дітей на базі будинку -інтернату, який має гарну матеріальну, методичну та реабілітаційну базу для розвитку діток

15032021_Scr2.png
"Гарна новина для дітей з особливими потребами та їх батьків.
ГО «Краплинки дощу» спільно з керівництвом будинку-інтернату ініціює створення групи денного перебування дітей, та групи транзитного перебування дітей на базі будинку -інтернату, який має гарну матеріальну, методичну та реабілітаційну базу для розвитку діток", - повідомила Людмила Гозій.

У цьому Ви можете переконатися переглянувши відео за посиланням, вказаним нижче.

Денна група
перебування дасть можливість батькам особливих дітей Ніжина користуватися усіма перевагами спеціалізованого закладу при цьому водити дитину як у дитячий садок.

Группа транзитного перебування дітей дасть можливість батькам діток з особливими потребами залишати діток на необхідний термін під кваліфікованим наглядом на час, необхідний для відлучення в інше місто або вирішення інших проблем. При цьому батьки можуть бути впевнені що діти будуть належним чином доглянуті.

Батьки особливих діток, котрі хочуть підтримати ініціативу, можуть звернутися за телефоном 0968692909 і розписатися в листі-зверненні до міської влади Ніжина.

Кількістю підписів ми зможемо показати міській владі Ніжина, наскільки важливим є створення таких груп на базі Державних спеціалізованих закладів. Тому, не будьте байдужими, творимо майбутнє наших дітей власними руками!

Людмила Гозій
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: