Завантаження ...
banner
banner

Погода на останні 2 тижні березня в Ніжині

Друга половина березня на Чернігівщині не принесе суттєвого потепління.


Друга половина березня на Чернігівщині не принесе суттєвого потепління. Нічні заморозки триватимуть майже до кінця місяця. Тільки в останні дні березня погода почне нагадувати весняну.

Загальна погодна картина другої половини березня на Чернігівщині

 
Останні два тижні місяця в Чернігівській області розпочнуться з дрібного дощу та подекуди мокрого снігу. Опади пройдуть в понеділок, 15 березня, та в першій половині дня у вівторок. У четвер та п'ятницю, як сповіщає Meta, в північних районах можливий мокрий сніг, а в центральних та південних очікується слабкий дощ. Нічна температура протягом третього тижня березня коливатиметься від -3°С до 0°С, середні показники в день становитимуть близько +3°С.

 

Четвертий тиждень березня пройде на Чернігівщині без опадів, сонце все частіше з'являтиметься з-за хмар, але суттєвого потепління не очікується. Лише останні три дні місяця температура вдень підніметься до +10°С.

 

Погода в Ніжині в останні два тижні березня

 

В останні два тижні місяця погода в Ніжині, якій знаходиться майже в центрі Чернігівщини, мало відрізнятиметься від погоди по області:

  • середня температура вночі -1°С;

  • середній показник вдень +3°С;

  • вологість повітря від 70% до 98%;

  • атмосферний тиск: 740 - 760 мм.

  •  

Практично весь третій тиждень можливі короткочасні та слабкі опади. Прояснення, яке очікується в суботу, 20 березня протримається зі змінним успіхом до кінця тижня. А нічні заморозки до -2°С припиняться лише після 26 березня. Останні 3 дні місяця вночі термометр показуватиме +3°С, а денна температура становитиме +11°С.



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: