Завантаження ...
banner

Роботу блоку превенції Ніжинщини оцінили в області: Олександр Клименко отримав звання майора

Начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимир Нідзельський під час робочого візиту на територію обслуговування Ніжинського районного відділу поліції відзначив роботу превентивного блоку

Ніжинська поліція, Поліція ніжинщини, блок привенції, Олександр Клименко
Начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимир Нідзельський під час робочого візиту на територію обслуговування Ніжинського районного відділу поліції відзначив роботу превентивного блоку
.

Зокрема, він відзначив роль начальника відділу реагування патрульної поліції Олександра Клименко.

«На сьогоднішній день в Ніжинському районному відділі поліції робота превенції організована, мабуть, на одному з найкращих рівнів. Я впевнений, що левова частина роботи лежала на ваших плечах. Ви її достойно виконуєте, тому є результат» — сказав Володимир Нідзельський.

Так, наприклад, 10 березня у Ніжині чоловік вбив сусіда і зник. На пошуки зловмисника були зорієнтовані всі служби поліції, але знайшла його саме група реагування патрульної поліції. Екіпаж перевірив залізничний вокзал Ніжина, з якого підозрюваний міг без проблем втекти в будь-якому напрямку. Саме там, за лічені хвилини до втечі, його й затримали правоохоронці.

«Наша робота полягає в швидкому реагуванні на заяви та повідомлення громадян, оперативне прибуття на місце, розкриття злочинів за гарячими слідами, — розповідає начальник відділу реагування патрульної поліції Олександр Клименко. — Групи реагування патрульної поліції слідкують за дотриманням правил дорожнього руху. Нещодавно за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння ми склали три протоколи на місцевих чиновників. Це начальники управлінь та комунальних підприємств. Знаю, що одного з них вже звільнили. Поліцейські складають протоколи попри ранги та чини правопорушників. Я вважаю, що п’яний водій — злочинець».

У січні 2021 року в Ніжинському районі було складено 104 протоколів на осіб, що сіли за кермо напідпитку, в лютому — 101. За першу половину березня поліція склала вже шість десятків протоколів за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ці водії мають сплатити штрафи.

Володимир Нідзельський подякував за роботу керівнику блоку превенції Ніжинського району та зачитав наказ ГУНП в Чернігівській області про присвоєння Олександру Клименко звання майора поліції.

 Джерело: cn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: