Завантаження ...
banner

У Ніжинраді запровадять єдиний номер для звернень громадян: розмови будуть записуватися

Сьогодні, 22 березня в ході оперативної наради при міському голові секретарем міської ради Юрієм Хоменко була повідомлена інформація про запровадження в місті єдиного номера для звернення громадян. В особистій розмові з журналістами Mynizhyn пан Юрій повідомив...

Ніжин, єдиний_номер, міськрада

У понеділок, 22 березня, у ході оперативної наради при міському голові секретар міської ради Юрій Хоменко  повідомив про запровадження в місті єдиного номера для звернення громадян.

Журналістам mynizhyn пан Юрій розповів, що це дуже зручна опція, адже більше не буде окремих номерів для кожного управління та відділу - єдиний номер запам’ятають всі!

Також це можливість оперативного переключення на всі управління і комунальні підприємства Ніжина.

Серед інших опцій, які планується запровадити, це автовідповідач, який допоможе орієнтуватись і зможе надати важливу інформацію; запис розмов, що поліпшить якість спілкування і надання послуг; це цифровий зв’язок нового рівня; можливість приймати робочі дзвінки з будь-якої точки України; це вивчення трафіку в місті.

Послугу планують запровадити на базі оператора Київстар. Розраховують, що це буде коштувати навіть дешевше ніж зв’язок який є зараз!

Позаштатний IT-спеціаліст Андрій Кедров зазначив, що послуга може буде дешевшою ніж теперішня плата за послуги телефонії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: