Завантаження ...
banner
banner

Посперечалася з подругою: школярка з Борисполя "замінувала" школу на Чернігівщині

Днями, близько 23:00, невідомі подзвонили до поліції та повідомили, що Чернігівську школу № 13 "заміновано". Після отримання інформації, до навчального закладу виїхали екіпажі патрульної поліції...

Чернігівщина, мінування, школярка

Минулої п'ятниці, 19 березня, близько 23:00, невідомі подзвонили до поліції та повідомили, що Чернігівську школу № 13 "заміновано".

Після отримання інформації, до навчального закладу виїхали екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група, фахівці поліцейського вибухотехнічного підрозділу, кінолог зі службовим собакою.


 Будівлю школи, а також прилеглу територію ретельно обстежили. Ніяких вибухонебезпечних або підозрілих предметів виявлено не було.

Тим часом, оперативно-розшукові заходи привели поліцейських у Бориспіль. Вдалося встановити, що до фейкового дзвінка на лінію поліції причетна малолітня мешканка цього міста. Школярка в скоєному зізналась. Вона пояснила, що напередодні посперечалися з подругою. За умовами парі, хто програє – телефонує до правоохоронців і повідомляє неправду.

За неправдиве пoвідомлення прo мiнування пeредбачається штрaф, aрешт на стрoк до шeсти мiсяців, або oбмеження вoлі до трьoх рoків. Oскільки прaвопорушення учинила мaлолітня, вiдповідальність за її дiї лягає на батьків

Триває досудове слідство.

Джерело: Деснянка
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: