Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відловлюють безхатніх тварин за допомогою спецпрепаратів

Нещодавно ніжинські волонтери почали купувати та застосовувати препарат для відлову диких безхатніх собак. Адже не всі тварини, які живуть на вулиці, так просто йдуть до рук. Вже відловили 12 хвостиків - з них 4 для лікування та 8 для стерилізації.

Ніжин, безхатні_тварини, волонтери, відлов

Нещодавно ніжинські волонтери почали купувати та застосовувати препарат для відлову диких безхатніх собак. Адже не всі тварини, які живуть на вулиці, так просто йдуть до рук. Вже відловили 12 хвостиків - з них 4 для лікування та 8 для стерилізації. 

У Ніжині діє програма безкоштовної стерилізації бездомних собачок, але за умови, що чотирилапого привезуть в клініку. На жаль, для волонтерів відлов часто перевторюється на випробування.  Ця проблема поки не вирішена на рівні міста. Кожну простерилізовану собачку в клініку привезли волонтери, або небайдужі люди.  


"Хоча ми й раді тому, що завдяки багатьом людям у нас з‘явилася можливість відлову. Тому хочемо подякувати волонтерці Каріні, яка разом з ловцем доставляє диких собачок в клініку, а також всім, хто допомагав фінансово. Дякуючи вам, ми змогли  придбати препарат, завдяки якому став можливий відлов", - зазначають
ніжинські зооволонтери.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: