Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині розпочався проект “Art vs Covid – 19”

Стартував проєкт «Art vs Covid-19», який є одним із успішних проєктів, що реалізується спільними зусиллями працівників університету та друзів-партнерів. Він є дуже довгоочікуваним для громади міста, адже більше року ми боремося з пандемією коронавірусу.

Ніжин, НДУ, коронавірус, арт

Стартував проєкт «Art vs Covid-19», який є одним із успішних проєктів, що реалізується спільними зусиллями працівників університету та друзів-партнерів. Він є дуже довгоочікуваним для громади міста, адже більше року ми боремося з пандемією коронавірусу. Наслідки будемо долати спільними зусиллями через мистецтво. Задля цього буде проведено ряд цікавих заходів згідно плану.

Читати також: Подолати негативні наслідки Covid-19: у Ніжині діятиме мобільний арт-майданчик

Нагадаємо, Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя здобув грантову підтримку програми Активні громадяни від Британської Ради на реалізацію проекту соціальної дії "АRT versus Covid-19".

Так, з березня по травень на території Ніжина буде діяти мобільний майданчик для арт-терапії. Завдяки тісній професійній співпраці науковців та фахівців з різних сфер цей арт-простір дозволить охопити заходами арт-терапевтичного характеру найбільш уразливі вікові та соціальні категорії, а також осіб, які вже перехворіли на коронавірус.

Треба зауважити, що він буде безкоштовний для всіх мешканців міста, які відчувають потребу у арт-терапевтичній та психологічній підтримці у боротьбі за ментальне здоров’я у складні часи пандемії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: