Завантаження ...
banner

Один з наймолодших музеїв Ніжина запрошує долучитися до поповнення експозиції

Народний музей українського старовинного костюму та побуту Ніжинської дитячої хореографічної школи запрошує усіх ніжинців долучитися до поповнення експозицій народного музею українського старовинного костюму і побуту та культурного-етнографічного простору «Українська світлиця»...

Ніжин, хореографічна_школа, музей

Народний музей українського старовинного костюму та побуту Ніжинської дитячої хореографічної школи запрошує  усіх   ніжинців долучитися  до поповнення  експозицій народного музею українського старовинного костюму і побуту та  культурного-етнографічного простору «Українська світлиця» Ніжинської дитячої хореографічної школи.

Нехай частинка  історії Вашого роду стане частиною історії України.

Читати також: У Ніжинському районі відкриють незвичайний музей

Адреса школи: м. Ніжин, вул. Об'їжджа, 119, тел. 3-19-94

Додаткова інформація на сайті школи: ndhsh.com.ua

Нагадаємо, Музей українського старовинного костюму та побуту Ніжинської дитячої хореографічної школи є одним з наймолодших музеїв Ніжина . Його відкрили у рамках відзначення 10-річчя Незалежності України. 

2009-го Музею українського старовинного костюму та побуту  Ніжинської ДХШ присвоїли звання «народний».

Нині експозиція музею нараховує 560 експонатів.  До  уваги відвідувачів музею – одяг та вишивка Чернігівщини, зокрема  Ніжинського, Бобровицького, Борзнянського, Коропського, Носівського, Козелецького, Ічнянського, Бахмацького районів, а також вироби з Полтавщини, Сумщини, Львівщини, Хмельниччини, Тернопільщини.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: