Завантаження ...
banner
banner

Чоловік помер біля Ніжинської райлікарні поки лікарів вмовляли допомогти

Чийсь син, батько чи чоловік, помер прямісінько на дорозі, не дочекавшись допомоги, яка, на превеликий жаль, не поспішала до нього. Сумну історію людської байдужості розповіла містянка Наталія Нос.

Ніжинська районна лікарня, ніжинські лікарі, смерть чоловіка, помер на дорозі, Ніжин
Чийсь син, батько чи чоловік, помер прямісінько на дорозі, не дочекавшись допомоги, яка, на превеликий жаль, не поспішала до нього.
Сумну історію людської байдужості розповіла містянка Наталія Нос.

Ввечері, 26 березня біля Ніжинської районної лікарні помер чоловік. Небайдужі ніжинці вмовляли чергових лікарів вийти на допомогу, спробувати врятувати життя, але безрезультатно...

Детальні цього прикрого випадку описані зі слів пані Наталії:

“Щойно стала свідком страшної події. Прогулювались з подругою біля районної лікарні. Підходить дівчина з собачкою й каже, що позаду будівлі лежить людина. Ми порадили звернутися на пост до чергового лікарні. Допили каву, так ніхто й не вийшов. Пішли подивитися чим можна допомогти. На дорозі лежить чоловік. На звернення не відкликається. Пульсу не чути. Заходжу на пост. Медсестра нехотя зве лікаря. Чекаю. Йдемо. Лікар не хоче йти, каже аби викликали швидку. Лікар усе ж підійшов але після мого дуже наполегивого прохання. Паралельно викликала швидку. Там у мене запитали чого не може вийти черговий лікар… У результаті чоловік мертвий. Царство небесне і співчуття рідним. Але крім іншого вражає людська байдужість: лікар-хірург, який є черговим не хотів вийти надати допомогу. Вийшов без елементарних засобів допомоги, навіть ліхтарик та рукавички не взяв. Як??? І прочитав лекцію, про те, що це проблеми швидкої та сказав про те, що лікарі масово виїздять за кордон… Сумно і страшно від такої байдужості тих, хто обіцяв рятувати людські життя” – написала Наталія Нос.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: