Завантаження ...
banner
banner

У приміщенні Ніжинського ВИШу торгували спиртним

За втручання Ніжинської окружної прокуратури припинено торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами у закладі освіти.

алкоголь, Ніжин, гуртожиток, ВИШ, торгівля, студенти
За втручання Ніжинської окружної прокуратури припинено торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами у закладі освіти.

Встановлено факт торгівлі ФОП, крім продовольчих товарів, алкогольними напоями та тютюновими виробами. Їх продаж здійснювався у облаштованому під магазин приміщенні гуртожитку одного із закладів вищої освіти м. Ніжина. 

Журналістам mynizhyn.com стало відомо, що алкоголь продавався за адресою площа Івана Франка,2, гуртожиток №2 

Оскільки торгівля спиртними напоями та тютюновими виробами в орендованому приміщенні в закладі освіти прямо суперечить приписам ст. 80 Закону України «Про освіту», якою заборонено використання майна закладів освіти не за освітнім призначенням,  Ніжинською окружною прокуратурою подано до Господарського суду Чернігівської області позов про розірвання договору оренди та зобов'язання звільнити приміщення навчального закладу загальною площею 122,6 кв.м. 

Ухвалою Господарського суду Чернігівської області закрито провадження у даній справі у зв'язку з добровільним поверненням орендарем вказаного приміщення закладу освіти.

Єдиний державний  реєстр судових рішень
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: