Завантаження ...
banner
banner

Ріжуть та труять: жахливі страждання ніжинських безхатніх тварин (відео18+)

Відео надто жахливе, тому людям зі слабкою психікою та дітям, такого не можна переглядати. На відео добре видно, як бідолашна отруєна тварина труситься в конвульсіях...

Труять собак, отруєння, безхатні тварини, Ніжин, Каріна Волонтер, Каріна Фільчакова
Нещодавно ресурс mynizhyn.com нещодавно писав, що у нашому місті почали труїти собак та застерігав хазяїв пильнувати своїх домашніх улюбленців, адже останні інколи полюбляють підбирати щось на вулиці.

Наразі до журналістів звернулася волонтерка та захисниця тварин Каріна Фільчакова (Каріна Волонтер) з проханням поширити відео-інформацію для ніжинської громади про жахливі страждання потруєних собак, що вештаються по вулиці та не мають постійного прихистку.

"Сподіваюсь це розкриє очі нашим містянам на недопустимість таких дій. Неможливо дивитися, як бідна собачка корчиться у судомах. Серце стискається. Це не по-людськи", - зазначає зоозахисниця
 
Треба зізнатися, що відео надто жахливе тому людям зі слабкою психікою та дітям переглядати це не можна.
 
На відео добре видно, як бідолашна отруєна тварина підключена до крапельниці та б'ється в конвульсіях. За словами волонтерки собак потруїли на вулиці Прилуцькій, що на Гуньках, але подібні повідомлення, кілька діб тому, приходили з вулиці Незалежності.
 
Можна як завгодно ставитися до волонтерів та звинувачувати їх в занадто сильній реакції на людей, що виказують негатив в сторону тварин.

Але ніхто не має так страждати, бо якщо тварина не дуже розумна істота, то людина цілком здатна відповідати за свої вчинки й норми моралі притаманні саме гомо сапієнсу.

Також, вранці, 2 квітня, mynizhyn.com отримав не менш шокуючу новину. Ніжинський 11-річний хлопчак, пересуваючись по вулиці Графській з ножем,підрізав безхатніх тварин. Люди обурені, адже завтра жертвою такої "потіхи" можуть стати люди. 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: