Завантаження ...
banner
banner

Облився розчинником і підпалив себе: жахливі подробиці трагедії у Ніжині

У важкому стані з опіками близько 60% тіла в суботу, 27 березня, в Ніжинську міську лікарню імені Галицького доставили місцевого жителя - 27-річного Руслана Добринця (прізвище змінене). Близько 11 години дня він вчинив спробу самоспалення біля власного двору.

У важкому стані з опіками близько 60% тіла в суботу, 27 березня, в Ніжинську міську лікарню імені Галицького доставили місцевого жителя - 27-річного Руслана Добринця (прізвище змінене). Близько 11 години дня він вчинив спробу самоспалення біля власного двору.

Подія сталася в приватному секторі на вулиці Попудренка. Що стало причиною відчайдушного вчинку Руслана достеменно не відомо, але знайомі розповідають, що у загиблого були проблеми з алкоголем вже багато років. Того страшного дня хлопець, схопивши пляшку уайт-спіриту (безбарвного розчинника, який широко застосовується в лакофарбовій промисловості), вибіг за межі двору, облив себе рідиною і підпалив. Спалахнув немов сірник і від болю став кричати і корчитися. Це побачили сусіди і з відрами кинулися гасити його. А через кілька хвилин на місце прибули ще і два відділення рятувальників (їм повідомили, що нібито горить будинок).

- У чоловіка опіки III і IV ступеня. Постраждали дихальні шляхи, голова, грудна клітка, поперек, верхні і нижні кінцівки. По суті, все тіло, за винятком окремих ділянок. Він лежить в реанімаційному відділенні. Ми тримаємо його в стані седації, тобто медикаментозного сну. Також здійснюється штучна вентиляція легенів.

За словами правоохоронців, кримінальну справу не відкривали, оскільки немає складу злочину.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: