Завантаження ...
banner

Сміття на міжряддях та залишки городини: ніжинців закликають не смітити на кладовищах

На сьогодні на окремих кладовищах міста відділом з благоустрою виконавчого комітету разом з комунальними службами фіксуються непоодинокі випадки, коли окремі громадяни, прибравши могилки своїх рідних, залишають сміття (минулорічну суху рослинність, штучні квіти, ін.) на міжряддях...

Ніжин, кладовище, прибирання

На сьогодні на окремих кладовищах міста відділом з благоустрою виконавчого комітету разом з комунальними службами фіксуються непоодинокі випадки, коли окремі громадяни, прибравши могилки своїх рідних, залишають сміття (минулорічну суху рослинність, штучні квіти, ін.) на міжряддях, біля інших могил. Є й випадки, коли до могил вигрібають чи виносять залишки городини з поруч розташованих ділянок .

Це викликає справедливе обурення тих, хто змушений прибирати це сміття: громадян, біля могил яких воно залишене, і комунальних служб, яким доводиться витрачати додаткові кошти на ліквідацію цих «міні - стихійок».

Враховуючи цю ситуацію, виконавчий комітет міської ради звертається до усіх жителів громади та застерігає від вчинення таких порушень і закликає дбати про довкілля, про  санітарний стан кладовищ і найголовніше – поважати інших людей та світлу пам'ять про померлих. 

Джерело: Ніжинрада

Фото ілюстративне
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: